Килиан Мърфи (47) определено е най-обсъжданият актьор тази година. Той блесна с

...
Килиан Мърфи (47) определено е най-обсъжданият актьор тази година. Той блесна с
Коментари Харесай

Тазгодишният носител на Оскар кри жена си от целия свят 28 години! Имат най-здравия брак в Холивуд, а я видяхме едва сега (СНИМКИ)

Килиан Мърфи (47) несъмнено е най-обсъжданият артист тази година. Той блесна с основната роля в „ Опенхаймер “ на Кристофър Нолан, което му доесе номинация за съвсем всички награди в света на киното, в това число и за „ Оскар “.

Той получи премиите „ Златен глобус “, „ BAFTA “ и „ SAG “, а оня ден се окичи и със златната статуетка – „ Оскар “.

Килиан приключи тази плодотворна година с най-важната кино премия, само че дано се срещнем с неговата брачна половинка Ивон Макгинес (51), дамата, която е влюбена в него от 1996 година

Мистериозният ирландец с особена харизма с помощта на присъединяване си в сериала „ Peaky Blinders “ закупи планетарна популярност, само че без значение от това не се знае доста за брака му с четири години по-възрастната от него образна артистка Ивон.

 Килиън Мърфи брачна половинка

Всъщност необятната аудитория за първи път имаше опция да види брачната половинка му на премиите „ Златен глобус “ през януари тази година.

На същите награди Мърфи сподели в своята печеливша тирада: „ Това е за моето семейство, аз съм най-щастливият човек и те обичам “.

На същото събитие камери уловиха сладкия миг, в който брачната половинка му го целуна по носа, откакто беше разгласен за победител.

 Килиън Мърфи жена

„ Първи въпрос, имам ли червило на носа си? “ Исках да го оставя “, сподели Килиан, откакто се качи на сцената.

28 години обич, две деца и фамилна идилия надалеч от холивудските прожектори

Двамата са женени от 2004 година, само че са дружно от съвсем 30 години, което значи повече от половината им живот. Те обаче съумяха да запазят персоналния си живот надалеч от очите на обществото и за себе си.

„ Балансът сред работата и персоналния живот е сложен. Имам невероятна брачна половинка и не бих могъл да направя това без нея и нейното схващане. Но това е битка “, сподели артистът пред GQ през 2019 година

 брачната половинка на Килиън Мърфи

Той още веднъж сподели нещо сходно, когато беше посетител в радио предаване през февруари тази година:

„ Важно е да имаме сигурна и здрава основа. Трябва да имаш това безвредно място. Със сигурност го имам. Това е като остров на комфорта и спокойствието. За мен това беше решаващо. Не бих могъл да направя нищо от това, което съм направил, ако нямах това. “

Килиан и Ивон се срещат преди той да стане прочут, т.е. през 1996 година, когато той се причислява към актьорския състав на пиесата „ Диско свине “, която е приспособена във филм през 2001 г. През 2016 година в изявление за „ The Guardian “ артистът се базира на ролята, само че и на този интервал от живота си.

 Килиън Мърфи с Ивон

„ Беше като още веднъж в група, само че хората в действителност идваха на шоуто. Това време, когато правехме пиесата, беше в прочут смисъл най-важният интервал в живота ми. Хората, които срещнах там, си останаха най-близките ми другари. Те ме оформиха като усет, като това, което желаех да върша в живота. По това време срещнах и жена си. Тя пристигна на турне с нас. Беше толкоз вълнуващо, всички бяхме деца и се опитвахме да намерим своя път “, сподели артистът.

Съпрузите имат двама сина – Малачи (18) и Аран (16).

Семейство Мърфи години наред живееше в Лондон, само че най-после реши да се реалокира в Дъблин, а артистът акцентира, че той и синовете му желаят да бъдат същински ирландци.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР